1 Eki 2010

World Cup 2010 ARJANTİN


                                            


 Dünya kupasının bitmesinden sonra birçok internet sitesinde,dergilerde,gazetelerde bir Larissa riquelme fırtınası esti bana gına geldi.ha ! kız mükemmel  o ayrı ;)
 Benim favorimdi Arjantin belki beklenen futbolu oynayamadı ama Arjantin turnuvanın farklı yüzü olduğunu taraftarıyla,futbolcusuyla ve MARADONA ile dünya kupasının en renkli takımlarından birisiydi...


 36 yaşına gelmiş Veron'u sonkez dünya kupasında izlemek çok büyük bir hazdı benim için.E futbolda Maradona olurda olay olmazmı? Seyir zevkimizi mahveden VUVUZELA yı kokain çekmekten başka bir işe yaramayacağını söylüyor Diego : ) birde bizim olmadığımız bir turnuvada küçük birde izimiz vardı diegonun elinde.Ertuğrul sağlamın hediyesi olan tesbih tüm maçlarda maradonanın eliden düşmedi.
 Atletico Rafela ve Banfield taraftarlarıda maçta açtıkları pankartlarıyla komutan CHE GUEVARA'yıda unutmadılar.Dünya kupası yer yüzündeki en büyük futbol organizasyonu,milyarlarca kişinin izlediği,takip ettiği bu turnuvada hiç bir ülkenin herhangibi bir soruna değinmemesi beni üzdü.Savaşlar,iklimsel değişiklikler,hastalıklar vs vs...


şimdi haykırıyorum; fuck you larissa : )

1 yorum:

  1. :D çok fazla konuya değinmişsin amaçını tam olarak anlayamadım ama anladığım kadarıyla bende kendi fikirlerimi soyleyeyim favorim almanyaydı fakat final bazında ispanyaydı:D tabiki ajrantinin latin amerikada yer alışı ve bu kadar solcu futbolcuyu,yöneticiyi içinde barındırması ister istermez sempati besletiyor kendine.

    YanıtlaSil